1238605721_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeks kun tein nuita ohraleipäsiä, niin tuli tehtyä kanssa tämmösiä sämpylöitä. Pizzapulla nimi tulee siitä, kun s-marketista saa niitä pizzapullia :) Näistä tuli herkullisia ja pehmeitä ja valmistuskin oli helppoo. Ja kun on "päälliset" sisällä, niin ei tarvitsekaan erikseen voidella tai mitään.

12 kpl

Taikina:
2 ½ dl kädenlämpöistä vettä
25 g hiivaa
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
3 dl sämpyläjauhoja
3-4 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä

Mausteketsuppi:
3 rkl ketsuppia
2 rkl ruohosipulituorejuustoa
½ tl pizzamaustetta

Täyte:
2 dl kinkkusuikaleita
½ paprika pieninä kuutioina
1 dl juustoraastetta

Valmista taikina. Liuota hiiva veteen, lisää sokeri, suola ja osa jauhoista. Alusta loput jauhot ja öljy taikinaan. Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan liinalla peitettynä. Sekoita mausteketsupin ainekset sekaisin kupissa. Kaada kohonnut sämpylätaikina jauhotetulle pöydälle ja kaulitse se ohuehkoksi neliskanttiseksi levyksi. Levitä mausteketsuppi levylle ja ripottele päälle paprikakuutiot, kinkut ja juustoraaste. Kääri rullalle. Leikkaa pötköstä 12 samankokoista palaa, laita ne pellille ja litistä vähän. Kohota ja paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.